Zonnestudio SunSpecial


Steynlaan 48 3701 EH Zeist
0306922544 Klik om te bellen

Over Zonnestudio SunSpecial

SunSpecial is gelegen aan de Steynlaan 48, en is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer (betaald parkeren voor de deur)


Kom bij zonnestudio SunSpecial genieten van de meest moderne en luxe Ergoline zonnebanken en laat u adviseren door ons vriendelijk en opgeleid personeel. Zeven dagen per week, zonder afspraak.


Onze ruime cabines zijn luxueus ingericht. Zo vind u er een spiegel, reinigingsmelk, wattenschijfjes, deodorant en voor mannen en vrouwen, handdoekje en een verfrissingsdoekje.

Komt u voor de eerste keer bij de zonnestudio, dan zullen wij u een aantal vragen stellen en aan de hand hiervan ontvangt u een advies. Er zijn 4 verschillende huidtypes die allemaal anders reageren op zonlicht.


Het is belangrijk dat u de huid goed verzorgt voordat u op de zonnebank gaat. Omdat het van groot belang is dat u de huid goed verzorgt en hydrateert, bieden wij het merk Peau D’or en Devoted aan.


Deze producten zijn een hit is op het gebied van zonnecosmetica. Onze zonnebank consulentes geven u graag advies.

Wij hebben de volgende zonnenbanken 3x Prestige Lightvison, 1x Ergoline 1400, 2x Ergoline 1100, 2x Ergoline 800, 1x Ergoline 400 en een gezichtsbruiner voor elke huidtype een bank.

Na een bezoek aan SunSpecial Zeist voelt u zich meteen een stuk energieker.

Foto's

Diensten

Verkoop van zonnecosmetica
Zonnen
Zonnen onder collageenzonnebanken

Onze locatie

Zonnestudio SunSpecial


Steynlaan 48 3701 EH Zeist
0306922544 Klik om te bellen