Terug

Hoe lang gaan lampen mee?

simone

Beste mensen,

 

Ik kan een zonnebank overnemen van iemand (een alisun sunstar). Ze hebben hem nieuw gekocht in 2004, maar hebben er weinig onder gelegen. Mijn vraag is: hoe lang gaan zulke lampen mee? Want ze gaan achteruit lijkt mij? Hoe lang kan ik daar nog plezier van hebben voor een beetje een redelijk bruin kleurtje? En zijn deze lampen nog te koop? En hoe duur zijn ze? Deze mensen willen er 75 euro voor hebben, is dit te veel?

 

Alvast bedankt,

 

Simone


2 Antwoorden

Antwoord van New Colors Hair & Beauty

beste Simone,

 

Zonnebank Alisun voor die prijs is niet te duur. In de meeste gevallen zeggen de mensen altijd dat deze niet veel gebruikt is, maar uit ervaring zijn de lampen dan meestal aan hun einde. De standaard lampen hebben ongeveer 300 branduren, dit wil zeggen plus minus 3 jaar levensduur en dan gaan ze sterk achteruit.

Deze lampen zijn 100watt en zijn nog gewoon verkrijgbaar. prijzen al vanaf 14,75 per stuk. Alle lampen hebben wij op voorraad.

 

Mvg New Colors. 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Goeden dag Simone,

 

Er is een periode geweest dat iedereen een zonnebank voor zichzelf voor thuis wilde hebben.

Alle wit en bruingoed zaken stonden er vol mee.

Totdat de mensen in de gaten kregen dat het toch niet alles is.

 

De zonnenbanken voor de particulieren markt zijn een heel stuk minder sterk, waardoor je langer en vaker onder de bank moet om een kleurtje te krijgen.

Bovendien neemt zo'n apparaat veel ruimte in en verbruiken ze veel stroom,

 

Lampen gaan ongeveer 300 tot 400 uur mee, afhankelijk van hoe vaak ze aan en uit gaan, want daar slijten ze extra van.

Zelfs wanneer ze een tijdje niet gebruikt worden loopt de kracht ( lees bruining) terug.

 

Tegenwoordig heeft of gebruikt bijna niemand nog thuis banken, ze willen er allemaal vanaf, want als je alle minnen en plussen tegenover elkaar zet, dan ben je slimmer en goedkoper uit wanneer je naar een professionele zonnenstudio gaat.

 

Ik wens je veel wijsheid toe bij je beslissing.