Sunworld Tanning


Winkelcentrum Woensel 84H 5625 AE Eindhoven
0640807624 Klik om te bellen

Over Sunworld Tanning

Welkom bij Sunworld. Fijn dat je jezelf dit moment gunt om te genieten van een heerlijk moment onder de zonnebank in Eindhoven of Valkenswaard. We doen ons uiterste best om onze wereld jouw wereld te laten zijn. Even weg van alles wat nog moet gebeuren. De dagelijkse sleur van ons drukke bestaan. We willen je inspireren, je opladen, of misschien even terug laten schakelen. Om er daarna weer fris tegen aan te kunnen.

Het is jouw leven, maar we onthaasten je graag op onze manier.

Als een van de weinige zonnestudio's mag Sunworld zich specialist noemen op het gebied van UV-licht. Of het nu gaat over de zonnebank of de zon buiten, wij hebben alle kennis in huis om je te voorzien van een persoonlijk advies over de omgang met de zon en zonnebank. Iedere huid is immers uniek en verdient een uniek zonadvies.

Sunworld heeft vestigingen in Eindhoven en Valkenswaard en bied met 18 & 12 cabines een breed assortiment aan zonnebanken in verschillende sterktes. Je kunt bij ons al zonnen vanaf € 7,50!

Naast reguliere zonnebanken hebben we ook banken met speciale UVplus lampen een extra huidvriendelijke bank voor meer vitamine D-aanmaak. Nieuw in ons assortiment is de BeautyPlus bank. Deze zonnebank bevat een mix van rood en blauw licht, perfect voor collageen aanmaak.

Tot snel!

Foto's

Locatie Winkelcentrum Woensel

Diensten

Huidmeting
Verkoop van zonnecosmetica
Zonnen
Zonnen onder collageenzonnebanken
Zonnen onder power zonnebanken

Onze locatie

Sunworld Tanning


Winkelcentrum Woensel 84H 5625 AE Eindhoven
0640807624 Klik om te bellen