Sunny Moments


Miereakker 30 2811 BB Reeuwijk
0182-359097 Klik om te bellen

Over Sunny Moments

Zonnestudio Sunny Moments is een professionele zonnestudio gelegen in het Groene hart.

Bij ons kunt u zonnen onder een van onze Ergoline zonnebanken of Spraytannen. Wij hebben vier cabines met Ergoline zonnebanken van verschillende sterke. Zo hebben wij voor elke zonliefhebber een passende zonnebank.

Mocht u liever niet onder de zonnebank willen maar wel een mooie bruine kleur willen dan kunt u kiezen voor een Spray Tan behandeling. Hierbij bent u in enkele minuten mooi egaal bruin en de kleur blijft tot wel een week zichtbaar.

Wij hechten veel waarde aan een goed zonneadvies, een vriendelijke service en we stellen de hoogste eisen aan hygiëne in de zonnestudio en onder de zonnebank.

Wanneer u langs komt voor een bezoek, komt u voor uw ontspanning. Daarom doen we er alles aan om u een welkom gevoel te geven. Zo kunt u genieten van een drankje aan de leestafel en gebruik maken van de (gratis) make-up remover producten. Bovendien ligt er altijd een schone handdoek, deodorant en een brilletje voor u klaar in de cabine.

Door onze centrale ligging zijn wij goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen zoals Gouda, Moordrecht, Waddinxveen, Boskoop, Driebruggen enz.

Daarnaast kunt u bij ons GRATIS voor de deur PARKEREN!

Sunny Moments in het kort

Diensten

Verkoop van zonnecosmetica
Zonnen
Zonnen onder power zonnebanken

Extra faciliteiten

Spraytan

Onze locatie

Sunny Moments


Miereakker 30 2811 BB Reeuwijk
0182-359097 Klik om te bellen