Nigi Beauty Salons


Raadhuisstraat 1/B 5981 BA Panningen
0773082338 Klik om te bellen

Over Nigi Beauty Salons

Bij ons kunt u terecht voor mooie kunstnagels, lang, kort, stiletto, mooi wit, of een gekleurd randje. Gelakt of super bont! Maar u kunt bij ons ook terecht om uw natuurlijke nagels te laten verzorgen, denk dan aan een paraffine pakking, een manicure, of alleen lakken.
We hebben voor de rest van dit jaar een geweldige aanbieding, nl. een set kunst nagels met 25% korting. Zie advertentie elders in dit blad

Verder hebben we ook een schoonheidssalon, waar we uitgebreide gezichtsbehandelingen doen, maar ook epileren, verven van de wenkbrauwen en wimpers, het harsen van het gehele lichaam, verschillende (lichaam) massages, en dit laatste ook voor mannen!
De hele maand oktober krijgt u zelfs 25% korting op een hotstone massage van 1 uur.
En op donderdag is het zelfs mogelijk om met je vriendin, dochter, man of vriend, samen een behandeling te nemen.

Ook kunt u bij ons terecht om u voeten eens goed onder handen te laten nemen. Dit mogen we ook voor de diabetische voet doen!

Uw kleurtje van de zomer is aan vervagen? Bij ons kunt u zonder afspraak binnen lopen om even lekker te relaxen onder een van onze luxe zonnebanken! Wilt u vaker komen, dan hebben we een voordeel kaart en dit kan oplopen tot wel 50 euro korting

Foto's

Nigi Beauty Salons

Nigi Beauty Salons in het kort

Diensten

Verkoop van zonnecosmetica
Zonnen

Extra faciliteiten

Zwembad

Onze locatie

Nigi Beauty Salons


Raadhuisstraat 1/B 5981 BA Panningen
0773082338 Klik om te bellen