Het Zonnepaleis Zonice Harderwijk


Deventerweg 20 3843 GD Harderwijk
0341431152 Klik om te bellen

Over Het Zonnepaleis Zonice Harderwijk

 

Zonnestudio ZoNice in Harderwijk is een professionele SVZ erkende zonnestudio waar u deskundig wordt geadviseerd en zorgvuldig kunt genieten van het Allerbeste en het meest veilige van de Zon.

Komt u voor de eerste keer dan wordt er aan de hand van een gratis huidtype analyse geadviseert wat voor u de juiste en meest effectieve tijd en kuuropbouw voor uw huidtype.

Het doel van het zonnen of het nu een voorbereiding is voor de vakantie of een behandeling van een tekort aan vitamine D3 of om gewoon lekker in je vel te zitten met een gezonde kleur en uittraling.


ZoNice voldoet volledig aan de Europese veiligheidsregels voor wat betreft de 0,3 Norm wat garant staat voor veilig en effectief genieten van de zon. Al onze zonne-banken zijn uitgerut met de meest veilige Soft-S lagedruk gezichtsbruiners wat zonder uw huid huid extreem te belasten met te veel Uv-A uw gezichtshuid waar u
er maar 1 van heeft een heerlijke gezonde kleur geeft.

Ook is dit enorm van belang is voor de veiligheid en het beste voor de pigmentatie dus ook voor de bescherming van uw huid tegen de buitenzon.

Wij stellen zeer hoge eisen aan de hygiëne dagelijks worden alle banken gedesinfecteerd en voor elke klant gereinigd zodat u verzekerd bent van een schone zonnebank. 

Onze studio onderscheidt zich door Maximale veiligheid, hygiëne en deskundig SVZ Zon advies. Alsook ruime openingstijden iedere werkdag tot 21.00 uur en iedere Zaterdag en Zondag !!!
Kijk op onze website voor de exacte tijden.

Foto's

Diensten

Huidmeting
Verkoop van zonnebanken
Verkoop van zonnecosmetica
Zonnen
Zonnen onder power zonnebanken

Onze locatie

Het Zonnepaleis Zonice Harderwijk


Deventerweg 20 3843 GD Harderwijk
0341431152 Klik om te bellen