Het Zonnepaleis Lunteren


Barneveldseweg 35 6741 LJ Lunteren
0318485029 Klik om te bellen

Over Het Zonnepaleis Lunteren

De SVZ erkende Zonnestudio,s in Lunteren, Harderwijk en Barneveld !!

U kunt bij ons gebruik maken van de meest moderne SVZ erkende zonnestudio met apparatuur voorzien van de meest veilige en effectieve apparatuur voorzien van de Meest veilige Nature Soft gezichtsbruining, airconditioning en ergonomisch ligvlak.

Al onze apparatuur vodoet aan de allernieuwste EU richtlijnen welke wettelijk verplicht zijn..

Ook kunt u bij ons gemakkelijk en Gratis parkeren op ons eigen terrein

Ook zijn wij De SVZ Erkende leverancier van Alles op het gebied van Zon, Warmte en Beweging Al sinds 1981!

Wij leveren wij alle gerenomeerd en kwaliyeitsmerken Zonnebanken en zonnehemels voor prive en professioneel gebruik en alle daarbij denkbare accesoires zoals zonnebanklampen en cosmetica. In onze uitgebreide showroom waar u alles kunt bekijken op het gebied van; Zonnebanken en Zonnehemels en Collageen apparatuur voor prive en professioneel gebruik, Infrarood sauna cabines en traditionele sauna,s. Jacuzzi / Spa,s Whirlpools en Hottubs, Fitness en bewegings apparatuur en Zwembaden voor zowel opbouw als inbouw.

U kunt hier niet alleen alles bekijken maar kunnen u vooral ook adviseren wat tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is voor de beste keus denk met name aan uw huidtype, het doel van gebruik of dit nu een tekort is aan vitamine D of dat dit specifieke huidproblemen zijn zoals psoriasis, exceem vittiligo of licht-therapie, maar bovenal voor een heerlijke gezonde kleur en lekker in je vel..natuurlijk vind u bij ons ook alle denkbare opties en accessoires die voor bovenstaande producten denkbaar zijn.....


Foto's

Het Zonnepaleis Lunteren in het kort

Diensten

Huidmeting
Verkoop van zonnebanken
Verkoop van zonnecosmetica
Zonnen
Zonnen onder collageenzonnebanken
Zonnen onder power zonnebanken

Extra faciliteiten

Infrarood sauna
Jacuzzi
Sauna

Onze locatie

Het Zonnepaleis Lunteren


Barneveldseweg 35 6741 LJ Lunteren
0318485029 Klik om te bellen