Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Lindenburg 27
    4707 CR Roosendaal
  • 0165-795476

Sunsual - Body & Care

We zijn 6 dagen per week geopend. Onze opgeleide zonneconsulentes voorzien u graag van een passend bruiningsadvies. We hebben een ruim assortiment aan hoogwaardige bruiningsproducten in onze Zonnestudio Roosendaal, zoals Australian Gold, Designer Skin. Ook zijn we depositair van de lijn Perfect Age van Robert Schoemacher.

Helemaal nieuw op het gebied van beauty in onze Zonnestudio Roosendaal is collageen-lichttherapie. Deze soort zonnebank, maar dan met infraroodstraling in plaats van UV, zorgt ervoor dat er nieuw collageen en elastine in de huid wordt aangemaakt. Hierdoor wordt de huid zichtbaar jonger en strakker. De sessies zijn heerlijk ontspannend en dienen in het begin 3 x per week plaats te vinden voor een optimaal resultaat. Vraag naar de ‘try me free’ card voor een gratis proefsessie!

U kunt bij Sunsual Zonnestudio Roosendaal ook terecht voor IPL/DPL behandelingen, dé nieuwe trend op het gebied van ontharing. Met deze zeer nieuwe techniek is het mogelijk ongewenste haargroei te verwijderen, maar ook huidproblemen kunnen worden opgelost zoals pigmentvlekken, couperose en acné.

Met een speciaal RF (Radio Frequentie) programma op het apparaat. is het mogelijk rimpels te verfijnen en te laten verdwijnen! Loop eens binnen voor vrijblijvende informatie!

Altijd al een stralend witte lach willen hebben? Bij ons kunt u uw tanden professioneel laten bleken! Binnen lopen zonder afspraak, een jaar lang genieten van stralend witte tanden. De behandeling duurt ongeveer 1,5uur en kost €149,-. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom bij Sunsual.Diensten

  • Tanden bleken
  • Verkoop van zonnecosmetica
  • Zonnen
  • Zonnen onder power zonnebanken