sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Lange Nieuwstraat 749
    1971 BR IJmuiden
  • 0255-514650

SunTanLounge Zonnestudio

De Ergoline zonnebanken in ons zonnecentrum bieden u dan ook de garantie om een mooie bruine zon kleur op te bouwen en of te behouden.

Bij ons hoeft u geen afspraak te maken, maar kunt u zo lekker binnen lopen en bieden wij natuurlijk buiten het gratis parkeren ook gratis kopje koffie of thee voor of na uw zon sessie.

Onze moderne zonnebanken (incl. prestige 1400) van het merk Ergoline behoren tot de absolute top op het gebied van veilige bruiningstechniek en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen die gesteld zijn aan een zonnebank.  Daar komen onze klanten ook van buiten IJmuiden, zoals Haarlem, Santpoort, Heemskerk en Driehuis ons keer op keer bezoeken in ons zonnecentrum.

Al onze bezoekers waarderen onze hoogste kwaliteitsnormen, nieuwste zonnebanken waar onder je veilig en verantwoord kunt zonnen.

De Ergoline zonnebanken in ons zonnecentrum bieden u dan ook de garantie om een mooie bruine zon kleur op te bouwen en of te behouden. Bij ons hoeft u geen afspraak te maken, maar kunt u zo lekker binnen lopen. Voor studenten t/m21 jaar speciale studentenkorting elke dag tot 17.00 uur.


maandag t/ vrijdag van 10.00 uur tot 21.30 uur
Zaterdag van 10.00 tot 20.00 & zondag van 10.00 tot 17.00 uur
telefoonnummer 0255-514650

www.suntanlounge.nl


Foto's van SunTanLounge Zonnestudio


SunTanLounge Zonnestudio in het kort

Diensten

  • Huidmeting
  • Verkoop van zonnecosmetica
  • Zonnen
  • Zonnen onder power zonnebanken