sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Raadhuisstraat 1/B
    5981 BA Panningen
  • 0773082338

Nigi Beauty Salons

Bij ons kunt u terecht voor mooie kunstnagels, lang, kort, stiletto, mooi wit, of een gekleurd randje. Gelakt of super bont! Maar u kunt bij ons ook terecht om uw natuurlijke nagels te laten verzorgen, denk dan aan een paraffine pakking, een manicure, of alleen lakken.
We hebben voor de rest van dit jaar een geweldige aanbieding, nl. een set kunst nagels met 25% korting. Zie advertentie elders in dit blad

Verder hebben we ook een schoonheidssalon, waar we uitgebreide gezichtsbehandelingen doen, maar ook epileren, verven van de wenkbrauwen en wimpers, het harsen van het gehele lichaam, verschillende (lichaam) massages, en dit laatste ook voor mannen!
De hele maand oktober krijgt u zelfs 25% korting op een hotstone massage van 1 uur.
En op donderdag is het zelfs mogelijk om met je vriendin, dochter, man of vriend, samen een behandeling te nemen.

Ook kunt u bij ons terecht om u voeten eens goed onder handen te laten nemen. Dit mogen we ook voor de diabetische voet doen!

Uw kleurtje van de zomer is aan vervagen? Bij ons kunt u zonder afspraak binnen lopen om even lekker te relaxen onder een van onze luxe zonnebanken! Wilt u vaker komen, dan hebben we een voordeel kaart en dit kan oplopen tot wel 50 euro korting

Foto's van Nigi Beauty SalonsNigi Beauty Salons in het kort

Diensten

  • Verkoop van zonnecosmetica
  • Zonnen

Extra faciliteiten

  • Zwembad