sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Hollandsch Diep 63B
    2904 EP Capelle aan den IJssel
  • 0107670050

Royal Blizz Tan Salon & Beauty Bar

ROYAL BLIZZ TAN SALON & BEAUTY BAR is een All-in-One Tan & Beauty Center voor jong en oud. Hip en trendy en voortdurend op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen.

In onze aangename en huiselijke sfeer kunt u ook verantwoord zonnen zonder afspraak. Onze zonnebanken zijn voorzien van ergonomisch gevormde acrylplaten en speciaal ontworpen hoofdsteunen zodat u optimaal kunt ontspannen. Naast de zonnebanken is er een collageenbank aanwezig voor huidverbetering. Collageen Lichttherapie is in het bijzonder geschikt voor mensen met huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem, acne problemen en/of littekens daarvan, cellulite, striae en pigmentvlekken. U kunt zich bij ons ook laten spray-tannen. Wij geven u graag persoonlijk advies welke zonnetrajecten en producten het beste aansluiten op uw wensen.

In onze beauty bar kunt u terecht voor visagie, wimperextensions en nagelstyling. Wilt u een spetterend kindermake-up feestje organiseren? Ons Viva La Glam make-up Team zal voor uw kind deze onvergetelijke dag verzorgen! Om uw huid optimaal te verzorgen zijn diverse verzorgingsproducten verkrijgbaar voor zowel binnen als buiten. Wij hebben een wisselend aanbod aan mode accessoires zoals trendy sieraden, tassen, zonnebrillen en in de zomermaanden leuke badmode. Ons assortiment is voor uw gemak zowel in de salon als in de webshop verkrijgbaar.

Royal Blizz geeft u net even dat ene beetje extra, omdat wij vinden dat u dat verdiend!

Foto's van Royal Blizz Tan Salon & Beauty BarRoyal Blizz Tan Salon & Beauty Bar in het kort

Diensten

  • Verkoop van zonnecosmetica
  • Zonnen
  • Zonnen onder power zonnebanken